Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea

Comentarios de política


line
Shpëtim Idrizinegative - Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. en votación Shpëtim Idrizi, responder
Shpëtim Idrizipositive - Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! en votación Shpëtim Idrizi, responder
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetnegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! en votación Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, responder
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitetpositive - Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. en votación Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, responder
Astrit Patozinegative - Unë jam kundër! Astrit Patozi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. en votación Astrit Patozi, responder
Astrit Patozipositive - Sipas mendimit tim, Astrit Patozi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! en votación Astrit Patozi, responder
Fryma e Re Demokratikenegative - Unë jam kundërvënë me forcë. Fryma e Re Demokratike (FRD) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet! en votación Fryma e Re Demokratike, responder
Fryma e Re Demokratikepositive - Unë mbështes Fryma e Re Demokratike (FRD)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm. en votación Fryma e Re Demokratike, responder
Bujar Nishaninegative - Unë jam kundër! Bujar Nishani është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike. en votación Bujar Nishani, responder
Bujar Nishanipositive - Sipas mendimit tim, Bujar Nishani është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time! en votación Bujar Nishani, responder
Jozefina Topallinegative - Unë jam kundër! Jozefina Topalli është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e saj politike. en votación Jozefina Topalli, responder
Jozefina Topallipositive - Sipas mendimit tim, Jozefina Topalli është mjaft i mirë politikan. Ajo ka mbështetjen time! en votación Jozefina Topalli, responder
Sali BerishaScodran - Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale. en votación Sali Berisha, responder
Sali BerishaScodran - Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR en votación Sali Berisha, responder
Popullariteti i Shqipërisënegative - Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) en votación Popullariteti i Shqipërisë, responder
Popullariteti i Shqipërisëpositive - Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) en votación Popullariteti i Shqipërisë, responder
Situata politike në Shqipërinegative - Unë jam i pakënaqur me gjendjen politike në Shqipëri. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) en votación Situata politike në Shqipëri, responder
Situata politike në Shqipëripositive - Unë jam i kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu) en votación Situata politike në Shqipëri, responder
Nard Ndokabenni - Nard Ndoka është nje politikan shume i mire.Z.Ndoka dhe Pdk-ja do jene faktor shume i rendesishem stabiliteti ne Shqiperi. en votación Nard Ndoka, responder
Bamir Topialush - Bamiri si president i shqiperis eshte zgjedhja ma e mire qe ka mund te behet. perpara z. Bamir shendet, fatë dhe sukse nga miku alush avdyli nga zvicrra en votación Bamir Topi, responder
 
load menu