Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Szijjártó Péter

Szijjártó: nem alkalmazhat kettős mércét az unió

Szijjártó Péter 25%

button ElectionsMeter.com

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője újságíróknak nyilatkozik a Parlamentben - MTI Fotó: Máthé Zoltán2004-ben nem kifogásolta az Európai Unió a jegybanki alelnökök számának bővítését - hívta fel a figyelmet a miniszterelnök szóvivője.

 

A monetáris tanács tagjainak számát és az alelnökök számát is növelte 2004-ben a kormány, az Európai Unió akkor azonban mindezt nem kifogásolta. A kettős mérce alkalmazása egy tagállam esetében nem helyes, és az Európai Unió által sem követett gyakorlat – jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az m1 Ma reggel című műsorában.

 

Hozzátette: a hamarosan Brüsszelben tárgyaló Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter tarsolyában nemcsak ez az érv lesz.

 

Arra a kérdésre, hogy Fellegi milyen mandátumot kapott a kormánytól, azt felelte: a miniszter megerősítheti, hogy idén és 2013-ban is 3 százalék alá tudjuk vinni az államháztartási hiányt, és azt is, hogy nyitottak vagyunk mindenről konzultálni. Mint mondta: a miniszter minden hitelformátumról megállapodhat, amely megerősíti a piaci finanszírozást.

 

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője újságíróknak nyilatkozik a Parlamentben - MTI Fotó: Máhé Zoltán

 

Bővebben: Hirado.hu (2012. január 11.)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Szijjártó Péter
 
load menu