Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Szabó Rebeka

Földmoratórium - Azonnali lépéseket sürget az LMP

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Szabó Rebeka közölte: az LMP azonnali lépéseket vár a kormánytól a két év múlva lejáró földmoratórium ügyében.

 

A párt a hazai családi gazdálkodók érdekeinek védelmében azonnali lépéseket vár a kabinettől, mert úgy vélik: a kormány a "hangzatos ígéreteken kívül" eddig szinte semmit sem tett annak érdekében, hogy megállítsa a birtokkoncentrációt és a spekulációs célú földvásárlást. "Sőt, az állami tulajdonú földeket is saját klientúrájának építésére használja" - teszik hozzá a közleményben.

 

A politikus felhívja a figyelmet, hogy két év múlva külföldiek is szabadon vásárolhatnak termőföldet Magyarországon, és annak a meglátásának ad hangot, hogy amennyiben továbbra sem születik érdemi földügyi szabályozás, úgy minden esély megvan arra, hogy a tőkeszegény hazai gazdálkodók lába al&oacte;l kivásárolják a termőföldet.

 

MTI

 

Bővebben: ma.hu (2012.04.30)


Danda77 -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Szabó Rebeka
 
load menu