Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Szabó Rebeka

LMP: újabb sóhivatalt alapít a kormány

Szabó Rebeka 45%

button ElectionsMeter.com

Súlytalannak és sóhivatalnak tartja az LMP a Vidékfejlesztési Minisztérium által tervezett öntözési hivatalt.

 

Az ellenzéki párt képviselője, Szabó Rebeka az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írja, hogy a hivatal-alapítási erőfeszítések helyett inkább a környezetügy rangjának visszaszerzésére kellene koncentrálni.

 

A képviselő közlése szerint a kabinet abban az országban akar öntözési hivatalt felállítani, ahol az ár- és a belvíz szinte minden évben az aszályhoz hasonló mértékű károkat okoz. Az LMP szerint nem az "újabb íróasztalokból és szolgálati autókból" álló kormányzati "sóhivatalok" számát kellene tovább gyarapítani, hanem szembe kellene nézni azzal, hogy hiba volt a környezeti erőforrásokat egységesen kezelő környezetvédelmi miniszt&ecute;rium megszüntetése - szögezi le a politikus.

 

mti

 

Bővebben: kisalfold.hu (2012.04.25.)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Szabó Rebeka
 
load menu