Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Shpëtim Idrizi

Rezoluta e Shpëtim Idrizit

Shpëtim Idrizi 44%

Tanimë ka një Rezolutë të vërtetë për çështjen çame. Një akt politik të mirëfilltë, të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë që e shndërron natyrshëm patriotizmin folklorik në një patriotizëm të së vërtetës, nënshkruar nga Shpëtim Idrizi dhe partia që ai drejton.

 

Kujt do t’ia merrte mendja që do të vinte edhe kjo ditë, e qartë, e kthjellët, pa dëngla, pa belbëzime dhe pa retorikë boshe. Një Rezolutë, e hartuar mençurisht dhe juridikisht në mënyrë perfekte.

 

E ndershme dhe historike.

 

ARTUR ZHEJI

 

Lexo më shumë: PanoramA (24 Dhjetor, 2012)


Danda77 -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Albania > Políticos > Shpëtim Idrizi
 
load menu