Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Petro Koçi

Petro Koçi: Thashethemet për parti të re nga e majta, ...

Petro Koçi 47%

... mesazh shprese për Berishën

 

Kryetari i PSV 91, Petro Koçi, ka deklaruar se thashethemet se nga gjiri i së majtës mund të dalë një parti e re me në krye Fatos Nanon janë mesazhe shprese për Sali Berishën. Koçi tha se është koha për tu bashkuar fort rreth koalicionit të majtë.

 


Thashethemet për krijimin e një partie tjetër nga radhët e së majtës përbëjnë një mesazh shprese për maxhorancën që sundon vendin dhe sidomos p&eum;r kryeministrin ne detyrë Sali Berisha.

 

Lexo më shumë: INFO AKRTIV (2012-09-03)


Danda77 -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Albania > Políticos > Petro Koçi
 
load menu