Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Pelczné Gáll Ildikó

„Borzasztó érdekes” dolgokról beszélt Pelczné Gáll Ildikó

Pelczné Gáll Ildikó 44%

button ElectionsMeter.com

Mindig lesz olyan, ami miatt Magyarország célkeresztbe kerülhet, ha nem áll be a sorba és „nem hajtja meg mélyen a fejét” – reagált a külföldi sajtó támadásaira Pelczné Gáll Ildikó fideszes európai parlamenti képviselő az Echo TV Heti mérleg című műsorában.

 

Arra a műsorvezetői felvetésre, miszerint Magyarországra az elmúlt húsz évben nem zúdult ekkora politikai sajtóössztűz Pelczné Gáll Ildikó azt mondta, úgy tűnik, mintha az egész világ magyarul beszélne, de legalábbis értene magyarul, hiszen olvassák a magyarországi híreket, a törvények sorait és értelmezik őket.

 

A kritikus hangvételű külföldi cikkekkel kapcsolatban megjegyezte, valószínű célzott támadásokról van szó, ebben - mint mondta - sok minden közre játszhat. Kifejtette, például sokakat zavar, hogy Magyarországon kétharmados kormánypárti többség van, a háborgók nem értik, honnan veszi Magyarország a bátorságot, hogy gazdaságpolitikai elképzelései legyenek, „miközben mások egyértelműen bólogatnak, behódolnak”. Az előző gondolattal kapcsolatban úgy folytatta, a kritikusokat az is zavarja, hogy „itt még mernek gondolkodni az emberek, a kormány önálló utat keres és nem mindig úgy cselekszik, ahogy elvárják tőle”.

 

Pelczné kitért rá, a politikai szünetet kihasználva itthon most azok cenzorálnak, akik korábban cenzúráztak. Példaként Lendvai Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt említette, aki annak idején az MSZMP sajtócenzora volt, most pedig védi a sajtószabadságot. Borzasztó érdekes dolgok ezek – kommentálta a jelenséget Pelczné Gáll Ildikó. Megjegyezte, ha nem volna annyi idős, amennyi, lehet hogy el is hinné hogy ezek az emberek őszintén féltik Magyarországot, csak - mint fogalmazott - azt nem tudja mitől. Magu. tól? – tette fel a kérdést a fideszes EP-képviselő.

 

Bővebben: 168 Óra Online (2012. január 9)


barby -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Pelczné Gáll Ildikó
 
load menu