Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partitë e Shqipërisë

Sfidat e Shqipërisë për 2013, integrimi dhe ekonomia

Partitë e Shqipërisë, Partia Demokratike 44%

Shqipëria humbi shansin për të marrë statusin e vendit kandidat gjatë vitit 2012. Siç thotë analisti Armand Shkullaku, shkak ishte sërish konflikti politik që mbajti peng progresin e vendit në këtë drejtim, duke shënuar dështim për të tretin vit me radhë.

 

“Duam apo s’duam ne, pavarësisht progreseve që ka bërë Shqipëria në fusha të ndryshme, ishte vazhdimi i klimës së tensionit politik që konkludoi në fund të k¨tij viti me mosdhënien e statusit të vendit kandidat për Shqipërinë”, thotë Shkullaku.

 

Lexo më shumë: Radio Evropa e Lire (30.12.2012)


bibi -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Albania > Elecciones > Partitë e Shqipërisë
 
load menu