Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partit Socialdemòcrata

Un Partit Socialdemòcrata poc engrescador, segons Naudí

Partit Socialdemòcrata 26%

Victor Naudi explica en roda de premsa els motius de la seva renúncia al càrrec de president del Partit Socialdemòcrata, ahir a la seu del PS. Foto: ÀLEX LARAEl polític renúncia al càrrec per no «poder garantir la neutralitat» dins de la formació
El fins ara president del partit considera que cal un debat d'idees i no de persones

 

El fins ara president del Partit socialdemòcrata, Victor Naudi va justificar ahir la seva renúncia irrevocable al càrrec davant la impossibilitat de «garantir la neutralitat» que la formació necessita en uns moments difícils en els quals el debat «està més centrat en les persones que no en les idees». A més va afegir que «per trajectòria i per coherència política em posiciono com a jaumista». Naudi va explicar en roda de premsa que la seva decisió és personal i que continuarà com a militant de base del partit aportant les seves idees. El expresident del PS va considerar que el partit té actualment un problema de cohesió, «partíem d'una situació complicada quan vam perdre les eleccions i moltes persones es van donar de baixar tot i que passat el temps altres s'han donat d'alta». Segons el polític «no acabem d'engrescar prou entre aquells que s'han interessat pel partit i també entre la ciutadania». Malgrat això va insistir que no vol que la seva renúncia s'interpreti com que «abandona el vaixell», tot i que no ho descarta «si passat el temps les coses no van en el sentit que espero». En la seva decisió també ha influït les darreres «declaracions creuades» entre diferents membres de la formació que demostren que hi ha un problema de cohesió del partit, un fet que queda demostrat en l'enfrontament de dues ll. stes.

 

JOSEP ROMERO

 

Llegir més: El Periòdic d'Andorra (07/02/2013)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Andorra > Partidos > Partit Socialdemòcrata
 
load menu