Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partit Liberal d'Andorra

El Partit Liberal d’Andorra participa al congrés ...

Partit Liberal d'Andorra 41%

... dels Liberals Europeus

 

La Secretària de Relacions Internacionals i la Tresorera del Partit Liberal, Judith Pallarés i Anna Piñero, van participar el passat cap de setmana al 33è congrés dels Liberals Demòcrates Europeus (ELDR) celebrat a Dublín entre els dies 8-10 de novembre. El congrés va contar amb la presència de Nick Clegg, Vicepresident del Govern anglès, encarregat de fer l’obertura oficial. A més de la presència del líder britànic, també van assitir Graham Watson, President de l’ELDR, i Guy Verhofstadt President de l’ALDE (Grup de liberal al Parlament Euorpeu), que van acompanyar al Vicepresident Clegg amb una enèrgica introducció dels valor liberals com l’única eina capaç de frenar la crisi actual amb responsabilitat i compromís alhora.

 

El tema central del Congrés va ser la presentació d’un Full de ruta liberal per la transició energètica com arepte i alhora com a gran oportunitat, per generar riquesa i més llocs de treball.

 

Llegir més: FÒRUM.ad (12/11/2012)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Andorra > Partidos > Partit Liberal d'Andorra
 
load menu