Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partia Socialiste e Shqipërisë

Partia Socialiste denoncon në Prokurori shitjen ...

Partia Socialiste e Shqipërisë 52%

Partia Socialiste denoncon në Prokurori shitjen e katër HEC-eve... e katër HEC-eve

 

Deputeti i Partisë Socialiste, Eduard Shalsi ka depozituar në prokurorinë e Tiranës një denoncim për vendimin e qeverisë për të shitur hidrocentralet e Ulzës, Shkopetit dhe Bistricës 1 e 2. Sipas deputetit socialist, në dy shitjet e hidrocentraleve që ka bërë qeveria në një hark të shkurtër kohor është vërejtur një diferencë e madhe në çmim. Kështu, hidrocentrali i Lanabregasit iu shit pushtetit vendor me një çmim prej 3 milion euro për 1 megawat fuqi e instaluar, ndërsa Ulza, Shkopeti dhe Bistrica 1 e 2 ju shitën një kompanie private me një çmim prej 1.4 milion euro për 1 megawat fuqi e instaluar. Nisur nga ndryshimi i çmimeve rezulton se me shitjen e 4 HEC-eve interesave të shqiptarëve u është shkaktuar një dëm ekonomik prej rreth 100 milion euro. Deputeti socialist pasi dorëzoi denoncimin në Prokurorinë e Rrethit, ka dhënë një prononcim për mediat ku është shprehu se në ditët në vijim PS do t’u tregojë qartë . aktet dhe të vërtetën e arsyes së shitjes së 4 HEC-eve.

 

Lexo më shumë: TemA ONLINE (14 Janar, 2013)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu