Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partia Republikane e Shqipërisë

Mediu: Vota për PR-në më 23 qershor është votë për PD Bur

Partia Republikane e Shqipërisë 46%

Partia Republikane do të jetë pjesë e koalicionit të djathtë në zgjedhjet e 23 qershorit. Kryetari i PR-së, Fatmir Mediu, tha gjatë një takimi me strukturat në qytetin e Kamzës se koalicioni i djathtë garanton rrugën europiane për të gjithë qytetarët shqiptarë.

 

“Kam bindjen se do t’u jepet një shans qytetarëve të Kamzës dhe mbarë Shqipërisë për të gëzuar një status tjetër, një marrëdhënie tjetër me Bashkimin Europian. Ne duhet të gjykojmë drejt, dhe po të gjykojmë drejt në zgjedhjet e qershorit, edhe një herë do të vendosim përfundimisht se Kamza dhe e gjithë Shqipëria ka një rrugë të vetme, dhe kjo është rruga europiane. E djathta dhe koalicioni i djathtë ofron këtë marrëdhënie për të gjithë shqiptarët”, u shpreh Mediu.

 

Lexo më shumë: PanoramA (11 Janar, 2013)


bibi -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu