Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitorePDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore

 

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i PDIU-së, Rrethi Devoll, z. Jetnor Hysolli, i cili bëri një analizë të zgjerimit të PDIU-së në këtë rreth, ku PDIU arriti të zgjidhte këshilltarë në të gjitha komunat dhe në bashkinë Bilisht. Kryetari i PDIU-së, z. Shpëtim Idrizi, falënderoi drejtuesit e PDIU-së në Devoll për punën. e kryer dhe shprehu bindjen se z. Spartak Meraku do të arrijë të sigurojë një rezultat spektakolar në zgjedhjet e ardhshme.

 

Lexo më shumë: Republika (Jan 24 2013)


cici -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu