Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për ...

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet 80%

PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për kufijtë detarë ... kufijtë detarë

 

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka dalë sot në një deklaratë për shtyp lidhur më çështjen çame dhe kufijtë detarë të Shqipërisë. “Çështja e kufijve detarë mes Shqipërisë dhe Greqisë nuk zgjidhet nëpërmjet deklaratës së njëanshme të palës greke në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Krejt e kundërta, Greqia agravon situatën me të gjitha vendet e saj fqinje me një akt të tillë duke prodhuar destabilizim në Ballkan. Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ndjek me vëmendje sjelljet e papranueshme të palës greke”- thuhet në deklaratën e kësaj partie.

 

Sipas PDIU, qeveria shqiptare duhet që të ndërmarrë të gjitha hapat e nevojshëm diplomatik për të paralajmëruar Greqinë se një veprim i saj i njëanshëm do të dëmtonte rëndë marrëdhëniet dypalëshe dhe do të detyronte Shqip. euml;rinë të kundërpërgjigjej me të njëjtën monedhë.

 

Lexo më shumë: Kombëtare (10/01/2013)


Danda77 -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu