Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Partia për Drejtësi dhe Integrim

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...

Partia për Drejtësi dhe Integrim 41%

... Integrim dhe Unitet

 

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame.

 

Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në kët&eml; dekadë të re të Shekullit Shqiptar. Suksese P.D.I.U.!!

 

Lexo më shumë: Albanian American Organization Chameria (AAOC)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu