Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Murányi Levente

Murányi Levente: Elsöprő lesz az ébredés

Murányi Levente 25%

button ElectionsMeter.com

Murányi Levente: Elsöprő lesz az ébredésPörzse Sándor: Értelmezhetetlen!

 

Orbán vázolta a jövőt, majd lehetőség volt rá, hogy kérdéseket tegyünk fel. Az egyik válaszában egyértelműen jelezte, hogy felkészült rá, az ő ideje alatt is lesznek tüntetések. Nyilván tudta, nem lesz könnyű helyzetben az ország. Na de miért megy el valaki tüntetni? Miért tüntettünk 2006-ban, amikor egyértelműen veszélyben volt még a testi épségünk is? Mert elviselhetetlen volt, hogy azok, akik 50 évig terrorizálták az országot, majd ’89-től még ki is fosztották azt, gyermekeiken, pártnak álcázott lobbicsoportokon keresztül elkezdték egy idegen népcsoport betelepítésének az előkészítését. A demokrácia adta lehetőségekkel. Most nagyjából ugyanezek a körök tüntetnek, mert féltik a demokráciát. – A főszerkesztő a balliberális hőzöngőkről.

 

Vona Gábor: Ellenállás

 

Elképesztő, szánalmas, felháborító, tragikomikus. Talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban érzékeltetni azt a fajta ellenállást, amelyet az MSZP és az LMP megkezdett az óév végén. A Fidesz kormányzása valóban csapnivaló, valóban kötelessége ma a magyar embereknek ellenállni azzal a folyamattal szemben, amit a kormány képvisel, illetve amely folyamatok ellen nem tesz semmit. Az emberek joggal dühösek, elégedetlenek az Orbán-kabinettel. Egy ellenzéki pártnak pedig kötelessége, hogy ebben a helyzetben az emberek oldalára álljon vagy jobb, jobbik esetben ott maradjon. Ez idáig tiszta sor. De akkor vizsgáljuk csak meg, hogy miért is tiltakozik a két balliberális párt! Minek is állnak ők ellen? Mi is vitte őket bele nag. -nagy harcukba? – A Jobbik elnöke az MSZP-LMP-DK koalícióról.

 

Bővebben: barikád.hu (2012, január 6)


cici -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Murányi Levente
 
load menu