Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Mile Lajos

140 milliós nyereséggel zárta 2011-et az LMP

Mile Lajos 50%

button ElectionsMeter.com

Több mint 140 millió forintos többlettel zárta 2011-es a Lehet Más a Politika. A pénzügyi beszámolót kedden tették közzé a Hivatalos Értesítőben.

 

Miközben az összes bevétel meghaladta a 283 millió forintot, az összes kiadás nem érte el a 143 milliót, így több mint 140 milliós többlettel zárta a 2011-es pénzügyi évet az LMP - derül ki a párt 2011-es pénzügyi beszámolójából, amelyet kedden tettek közzé a Hivatalos Értesítőben (pdf).

 

A legjelentősebb bevétel a 249 millió forintos állami támogatás volt, tagdíjakból kicsit több mint 4 millió forint jött be. Komolyabb összegeket könyvelhetett el a párt vezető politikusainak és parlamenti képviselőinek adományaiból.

 

A legtöbbet - 882 ezer forintot - Szilágyi Péter képviselő dobott be a közös kasszába, de Schiffer András, Mile Lajos és Kaufer Virág is több mint 700 ezer forintot adott pártjának. Magánszemélyek adomaacute;nyaiból összesen több mint tízmillió forintot gyűjtött a párt.

 

Bővebben: origo (2012. 05. 08.)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Mile Lajos
 
load menu