Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Josep Maria Mauri

Mn. Josep M. Mauri jura com a nou Representant Personal...

Josep Maria Mauri 71%

Mn. Josep M. Mauri jura com a nou Representant Personal del Copríncep Episcopal... del Copríncep Episcopal

 

Aquest divendres 20 de juliol de 2012, a les 11:30h del matí, el M.I. Mn. Josep Maria Mauri Prior, Vicari general de la Diòcesi d'Urgell, ha estat nomenat i ha jurat el càrrec com a Representant Personal del Copríncep Episcopal d'Andorra, en un acte sobri i solemne al Palau Episcopal de La Seu d'Urgell.

 

El M.I. Mn. Josep M. Mauri Prior és Vicari General i Vicari per als Assumptes Econòmics del Bisbat d'Urgell. En els dos darrers anys, ha vingut desenvolupant la tasca d'Adjunt a Representant del Copríncep episcopal, en estreta col.laboració amb el fins ara Representant personal del Copríncep M.I. Dr. Nemesi Marquès Oste i amb la resta del personal dels Serveis del Copríncep.
El Dr. Nemesi Marquès ha estat nomenat Assessor dels Serveis del Copríncep Episcopal, i continua essent Canonge de la Catedral de La Seu, Vicari judicial de la Diòcesi d'Urgell i Rector de les Parròquies que ja servia fins ara.

 

Llegir més: . Bisbat d'Urgell (20 de juliol de 2012)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Andorra > Políticos > Josep Maria Mauri
 
load menu