Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Jólét és Szabadság Demokrata Közösség

Nem volt jó éve a JESZ-szé vált MDF-nek

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség 38%

button ElectionsMeter.com

Mintegy 110 millió forint bevételről és ezzel szemben csaknem 150 millió forint kiadásról számolt be a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) 2011-es pénzügyi évről készített és a Hivatalos Értesítőben megjelent beszámolójában.

 

A Makay Zsolt elnök által jegyzett dokumentumból kiderül, hogy 2011-et mintegy 40 milliós mínusszal zárta a demokrata közösség, tagdíjbevételei 430 ezer forintot tettek ki, az állami költségvetésből csaknem 43 millió forinthoz jutott; adományokból 49 millió forint folyt be a közösségi kasszába, az "egyéb bevétel" mintegy 18 millió forint volt.

 

A JESZ működési kiadásai több mint 107 millió forintot tettek ki, politikai tevékenységre csaknem 15 millió forintot fordított, az egy&ecute;b kiadások összege mintegy 50 millió forintra rúgott tavaly.

 

Szerző: MTI

 

Bővebben: hvg.hu (2012. május 09.)


barby -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu