Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Jólét és Szabadság Demokrata Közösség

A JESZ ingyenes első diplomát szeretne

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség 38%

button ElectionsMeter.com

A JESZ kérdése Borkai Zsolt győri polgármesterhez: meg tudják-e, akarják-e menteni a győri oktatást, illetve hogy eddig mit tettek ezért.

 

A Tárki áprilisi közvélemény-kutatása szerint a Magyar Demokrata Fórum utódpártja, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség három százalékon áll a pártot választók körében, ezzel a legerősebb parlamenten kívüli párt – ismertette Makay Zsolt elnök sajtótájékoztatón Győrben pénteken. A politikus két fontos programpontjukat ismertette.

 

Eszerint intézkedéseket kell tenni a lakosság rezsiköltségeinek csökkentésére, mert míg a rendszerváltáskor az átlagkereset 20, addig jelenleg 80 százaléka megy el ilyen célra. Emellett újra ingyenessé kell tenni az első diplomát, az első oklevél megszerzésére felvett di&aaute;khiteleket pedig vissza kell fizetni.

 

munkatársunktól

 

Bővebben: kisalfold.hu (2012.05.11.)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

 
load menu