Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Verds d'Andorra

Els Verds reclamen que l'avortament estigui cobert per ...

Verds d'Andorra 26%

La presidenta dels Verds, Antònia Escoda.ANA... per la sanitat pública

 

Així mateix, consideren que la interrupció voluntària de l'embaràs ha d'estar plenament garantida com una prestació més de la CASS, per garantir que es faci en bones condicions.

 

Els Verds d'Andorra s'han volgut posicionar aquest dimecres en un comunicat a favor de despenalitzar l'avortament i de defensar-lo sense ambigüitats ni excepcions. Després de la visita del comissari europeu de Drets Humans, Thomas Hammarberg, que va instar el Govern a despenalitzar l'avortament, per evitar que les dones se sentin castigades per interrompre l'embaràs i per haver de marxar a un altre país per poder dur-lo a terme; els Verds d'Andorra han volgut posar èmfasi en la necessitat de posar sobre la taula deats com el de l'avortament o l'eutanàsia, "intensament lligats a la sanitat del país".

 

Llegir més: diariandorra.ad (29/02/2012)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Andorra > Partidos > Verds d'Andorra
 
load menu