Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Bokros Lajos

Bokros szerint megborult a bizalom

Bokros Lajos 37%

button ElectionsMeter.com

Bokros LajosHiteltelenné vált a kormány gazdaságpolitikája, ezért a befektetők bizalma megborult és inkább elviszik a pénzüket Magyarországról, mint hogy idehozzák. Ez az oka a kedvezőtlen GDP-adatoknak – mondta Bokros Lajos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A szakértő szerint az új adók bevezetése helyett inkább kiadáscsökkentésen kellene fáradoznia a kormánynak.

 

Bokros Lajos szerint a régiótól való leszakadásunk nem tegnap kezdődött. A 2000-es évek elejét elvesztegettük, az osztogató politika pedig megágyazott a külföldi eladósodásunknak.

 

A közgazdász bírálta az Orbán-kormányt az új adók bevezetése miatt. Álláspontja szerint inkább a fölösleges kiadásokat kellene mérsékelni. Példaként említette a stadionépítésre elköltött 10 milliárdokat, ami nem segíti közvetl. nül a gazdaság fellendülését.

 

MTI

 

Bővebben: HÍR24 (2012.05.17.)


barby -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Hungary > Políticos > Bokros Lajos
 
load menu