Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Astrit Patozi

Astrit PATOZI / “Në Parlament është e vetmja zgjidhje...

Astrit Patozi 42%

... e reformave”

 

Dy ditë më parë ne nuk arritëm të miratojmë në Kuvend tre reformat e integrimit. Por unë e kam të vështirë të besoj dhe pranoj se të enjten dogjëm edhe shansin e fundit për të përmbushur një mision të madh. Ndaj, edhe jam këtu për t’i bërë një apel të fortë Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, që të mos e shndërrojmë në peng të shqiptarëve çështjen e statusit të kandidatit. Ndonëse sot është fundjavë, ndonëse ka mbetur edhe shumë pak kohë në dispozicion, jemi të gatshëm që në çdo orë të ulemi dhe të shqyrtojmë pa vonesë të tre projektet, që Brukseli pret të miratohen prej nesh. Le të mbledhim menjëherë komisionet parlamentare dhe të përgatisim në kohën më të shkurtër për në seancë dy ligjet dhe ndryshimet e rregullores. Maxhoranca nuk i shmanget asnjë debati dhe nuk i bën bisht asnjë ballafaqimi . e cilindo faktor politik, aq më pak me forcën kryesore të opozitës.

 

Lexo më shumë: Gazeta Telegraf (19 Nëntor, 2012)


bibi -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Albania > Políticos > Astrit Patozi
 
load menu