Políticos y elecciones, Votar libremente y participar en la democracia, Voto para el cambio, Referéndum en línea
Antoni Martí Petit

Discurs de Cap d’Any-Cap de Govern,MI Sr. Antoni Martí Petit

Antoni Martí Petit 75%

Benvolguts conciutadans,

 

M’adreço a vosaltres per fer-vos arribar, en nom de tot el Govern, els millors desitjos per a l’any 2013 que aviat començarà. Vull aprofitar aquests últims moments del 2012 per reflexionar junts i fer balanç de l’any que deixem enrere. Ha estat un any difícil i, sobretot, ha estat un any de treball molt intens.

 

Del 2012 jo em quedo amb això: amb que Andorra ha demostrat, una vegada més, que és un poble amb una gran capacitat de plantar cara a les dificultats: amb esforç, amb constància i amb imaginació. Per això avui us parlo des d’aquesta cuina, que podria ser la cuina de qualsevol dels nostres hotels i restaurants, perquè el Govern vol estar, ara més que mai, al costat d’aquells que treballen. Fins i tot al costat d’aquells que treballen en una nit com la d&r. quo;avui, en què a tots ens agrada estar amb la nostra família i amb els nostres amics.

 

Llegir més: FÒRUM.ad (31/12/2012)


martina -
Designarno spam

ElectionsMeter no incurre en la responsabilidad de los comentarios. Usted tiene que escribir sus demandas o recuerdos al autor del argumento. Todos argumentos tienen que contener el nombre del usuario con el manantial original del texto. Es importar cumplimiento de ley a acodiga de justicias de autora.

Detrás al votación: > Andorra > Políticos > Antoni Martí Petit
 
load menu